صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow روش استریل نمودن مواد غذایی - آشپزی آکا

روش استریل نمودن مواد غذایی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از روش استریل نمودن مواد غذایی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

استریلیزاسیون,استریل کردن مواد غذایی,نگهداری دراز مدت مواد غذایی

آشپزی - نکات آشپزی - روش استریل نمودن مواد غذاییبا استفاده از استریلیزاسیون و سترون نمودن مواد غذائی در ظروف سربسته خالی از هوا می‌توان میکروارگانیسم‌های موجود و قسمت اعظم اسپور آنها را از بین برده و از فعالیت آنزیم‌های مواد غذائی چنان جلوگیری نمود که در مدت نگهداری تغییراتی به‌وجود نیاورند. مواد گوشتی و سبزیجات که با استفاده از روش استریل کردن در اتوکلاو و با حرارات ۱۲۰ درجه ضدعفونی شده‌اند به مدت طولانی سالم می‌مانند در این حرارت تقریباً کلیه اسپور و میکروارگانیسم‌های موجود از بین برده می‌شوند



ادامه مقاله روش استریل نمودن مواد غذایی



برچسب ها: استریل کردن مواد غذایی. نگهداری دراز مدت مواد غذایی. حفظ مواد غذایی. سترون کردن مواد غذایی.