شیوه صحیح سرخ کردن غذا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از شیوه صحیح سرخ کردن غذا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سرخ کردن غذا, نحوه سرخ کردن غذاها, سرار خانه داری

روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد .سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه دود بالایی دارد، یعنی روغنی که قبل از اینکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد



ادامه مقاله شیوه صحیح سرخ کردن غذا



برچسب ها: نحوه سرخ کردن غذاها. سرار خانه داری. اسرار خانه داری. نکات خانه داری. نکته های خانه داری.