صفحه خانگی arrow آشپزی arrow نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری arrow سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟

سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری- از سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سیب زمینی

به یاد داشته باشید جوانه یا قسمت های سبز سیب زمینی حاوی سم است. اگر به یک اغذیه‌فروشی یا رستوران بروید و در منوی غذاها با انواع سیب‌زمینی سرخ‌شده و تنوری مواجه شوید، کدام‌یک را انتخاب می‌کنید؟آن سیب زمینی ویژه ای را که روی خلال های تپل آن کالباس و قارچ برشته شده به همراه پنیر کشدار و مقدار زیادی سس قرمز و سفید افزوده شده برمی گزینید یا سیب زمینی هایی که با پوست در داخل فویل قرار گرفته و به همراه مقداری پنیر و سبزی های معطر تنوری شده، گزینه مناسب تری می دانید. یا این



ادامه مقاله سیب زمینی تنوری یا آب پز، کدام سالم تر است؟



برچسب ها: سیب زمینی آب پز. سیب زمینی تنوری. سیب زمینی سرخ کرده. کالری سیب زمینی. مواد مغذی سیب زمینی.