صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع املت arrow طرز تهیه املت ریحان -

طرز تهیه املت ریحان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع املت- از طرز تهیه املت ریحان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه املت ریحانمواد لازم برای آشپزی آکا برای 4 نفر : آرد - 2 قاشق غذا خوریگوجه فرنگی - 2 عدد متوسطتخم مرغ - 4 عددریحان تازه خرد کرده - ¾  لیوان فلفل سبز قلمی - 3-4 عددبلوچیز یا پنیر گودا - 75 گرم ( رنده شده )کره - 25 گرمنمک، سماق - به مقدار لازمآبلیموی تازه - به مقدار لازم طرز تهیه : کره را در تابه ای بریزید و صبر کنید کمی گرم شود . گوجه را نگینی درشت خرد کنید و داخل تابه بریزید . مقداری نمک و سماق روی آن بپاشید و گوجه ها را هم بزنید تا نرم شوند .  نیمی از پنیر رنده شده



ادامه مقاله طرز تهیه املت ریحان



برچسب ها: املت.