صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ماکارونی و پاستا arrow 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم

15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ماکارونی و پاستا- از 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

لازانیا, روش های پخت لازانیا, تکنیک های پخت لازانیا

پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.3 - پی



ادامه مقاله 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم



برچسب ها: روش های پخت لازانیا. تکنیک های پخت لازانیا. نکاتی مهم در پخت لازانیا. چگونه لازانیای خوش طعمی بپزیم.