گراتن اسفناج و پاستا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ماکارونی و پاستا- از گراتن اسفناج و پاستا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

گراتن اسفناج و پاستا - آکا

سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.مواد لازم:پاستای درشت : نیم کیلوگرماسفناج تازه و ریز : ۶پیمانهروغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوریسیر خرد شده : ۲حبهنمک و فلفل : به میزان کافیپنیر پارمیزان رنده شده : یک چهارم پیمانهخامه : یک پیمانهطرز تهیه :فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپ



ادامه مقاله گراتن اسفناج و پاستا



برچسب ها: گراتن. طرز تهیه. طرز تهیه گراتن. گراتن اسفناج. گراتن اسفناج و پاستا.