صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ماکارونی و پاستا arrow طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی

طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ماکارونی و پاستا- از طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی - آکا

مجله زندگی ایده آل: پریماورا در زبان ایتالیایی به معنای بهار است و پاستای پریماورا ترکیبی است از پاستا (خمیر) در کنار انواع سبزیجات که در فصل بهار به وفور یافت می‌شود. اگر با سبزیجات میانه خوبی دارید، این پاستا به طور کامل تمام‌ آنچه را که از یک غذای کامل می‌خواهید برآورده می‌کند، اما اگر غذای بدون گوشت به مذاق‌تان سازگار نیست، سینه مرغ بدون استخوان را در مخلوط روغن، نمک، آویشن و پودر سیر حداقل یک ساعت خوابانده و بعد از اینکه طعم گرفت در تابه سرخ کرده و به پاستا اضافه کنید.مواد لازم برای 4 تا 6



ادامه مقاله طرز تهیه پاستا پریماورا ایتالیایی



برچسب ها: پاستا پريماورا. بهار ایتالیایی پاستا. پاستاي پريماورا. غذا. غذاي بدون گوشت.