صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ماکارونی و پاستا arrow طرز تهیه راویولی - آشپزی آکا

طرز تهیه راویولی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ماکارونی و پاستا- از طرز تهیه راویولی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

راویولی ,پاستا,غذای ایتالیایی

آشپزی - انواع ماکارونی - طرز تهیه راویولی در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. روغن و اندکی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید. حال راویولی‌ها را درون ظرف بریزید و در ظرف را ببندید...مواد لازم برای آشپزی آکا (برای سه نفر): راویولی: یک بستهقارچ: 300 گرمخامه: 2 لیوانپیاز: دو عدد بزرگژامبون دودی: 300 گرمریحان تازه:  یک قاشقجعفری خرد شده: یک قاشقپنیر پارمسان: بسته به سلیقه شخصینمک و‌ فلفل سیاه: به اندازه لازمسرکه یا آبلیمو: اندکیطرز تهیه راویولی:در یک قابلمه آب را جوش بیاورید. روغن و اندکی سرک



ادامه مقاله طرز تهیه راویولی



برچسب ها: پاستا. غذای ایتالیایی. ماکارونی.