صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ماکارونی و پاستا arrow طرز تهیه راویولی با قارچ و ژامبون -

طرز تهیه راویولی با قارچ و ژامبون -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ماکارونی و پاستا- از طرز تهیه راویولی با قارچ و ژامبون بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

راویولی,پاستا,ژامبون

طرز تهیه راویولی با قارچ و ژامبون امروزه می‌توان به جای درست کردن خمیر راویولی و پر کردن شکم آن، به سادگی بسته آماده را از مغازه خرید. راویولی یک غذای ایتالیایی است که می‌گویند اولین بار خانم‌های خانه‌دار ایتالیایی در بندر جنوا آن را تهیه کرده‌اند.مواد لازم برای آشپزی آکا (برای سه نفر):راویولی: یک بستهقارچ: 300 گرمخامه: 2 لیوانپیاز: دو عدد بزرگژامبون دودی: 300 گرمریحان تازه:  یک قاشقجعفری خرد شده: یک قاشقپنیر پارمسان: بسته به سلیقه شخصینمک و‌ فلفل سیاه: به اندازه لازمسرکه یا آبلیمو: اندک



ادامه مقاله طرز تهیه راویولی با قارچ و ژامبون



برچسب ها: پاستا. ژامبون.