صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پتاژ کنسومه و سوفله arrow دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله»

دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله»

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پتاژ کنسومه و سوفله- از دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله» بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله»

آکاایران به نقل از برترین ها: مهمانان خود را با تهیه این سوفله های بسیار زیبا و خوشمزه هیجان زده کنید. البته انواع شکلاتی آنها را می توانید به عنوان صبحانه یا کنار غذا سرو کنید. سوفله را عموما در کاسه های کوچک سرامیکی به نام رامکین سرو می کنند که نسوز هستند و آنها را می توان داخل فر گذاشت.سوفله تلخ و شیرین•    تعداد: 8 نفر•    زمان تهیه: 40 دقیقه•    زمان پخت: 14 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایتمواد لازم•    سه عدد زرده تخم مرغ•&nbs



ادامه مقاله دسری واقعاً خوشمزه به نام «سوفله»



برچسب ها: آشپزی. .