سوفله مرغ و قارچ -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پتاژ کنسومه و سوفله- از سوفله مرغ و قارچ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سوفله مرغ و قارچ ,سوفله مرغ,سوفله قارچ

سوفله مرغ و قارچ کره را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا سس صاف و یک دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید،...●مواد لازم برای آشپزی آکا گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرمتخم مرغ کامل: ۴ عددسفیده تخم مرغ: ۲ عددکره: ۵۰ گرمقارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرمپنیر: ۲۰۰ گرمشیر: ۲ لیوانآرد سفید: ۲ قاشق سوپخورینمک و فلفل: به مقدار کافیخردل: یک قاشق مرباخوریطرز تهیهکره را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به ت



ادامه مقاله سوفله مرغ و قارچ



برچسب ها: سوفله مرغ. سوفله قارچ. سوفله.