صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پتاژ کنسومه و سوفله arrow طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا

طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پتاژ کنسومه و سوفله- از طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فریتاتای برنج و لوبیا - آکا

•    تعداد: 4 نفر•    زمان آماده سازی و پخت: 25 دقیقهمواد لازم•    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون•    دو پیمانه کدوی سبز یا کدو حلوایی خرد شده•    250 گرم برنج (پخته)•    425 گرم لوبیای قرمز یا نخود (پخته)•    6 عدد تخم مرغ (هم زده)•    ¼ پیمانه شیر•    ¼ قاشق چایخوری نمک•    ¼ چایخوری پودر فلفل سیاه•    یک پیمانه پنیر چدار یا سوئیسی•&nb



ادامه مقاله طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا



برچسب ها: فریتاتای برنج و لوبیا فریتاتا،برنج،فریتاتای برنج و لوبیا،.