طرز تهیه سوفله قارچ -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پتاژ کنسومه و سوفله- از طرز تهیه سوفله قارچ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سوفله,پناژ,کنسومه

طرز تهیه سوفله قارچ قارچ ها را جداگانه تفت دهید. سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید. داخل ظرف سوفله (ظرف باید نسوز باشد) را با کره چرب کنید ...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا  کره 60 گرم  آرد  40 گرم  شیر یک لیوان  تخم مرغ  4 عدد  پنیر پیتزای رنده شده  125 گرم  قارچ خرد شده  250 گرم  نمک و فلفل  به میزان لازمطرز تهیه:کره، شیر، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا کنی



ادامه مقاله طرز تهیه سوفله قارچ



برچسب ها: پناژ. کنسومه.