صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آموزش پخت انواع پیتزا arrow از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد

از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع پیتزا- از از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد پیتزا تن ماهی,آشپزی

آکاایران به نقل از مجله زندگی ایده آل:مواد لازم:خمیر آماده پخت 30 سانتی‌مترسس پستو: 3 قاشق سوپ‌خوریتن ماهی: 200 گرمروغن زیتون: 7 قاشق چای‌خوریگوجه گیلاسی نصف شده: 175 گرمپنیر موزارلا: 100 گرمزیتون سیاه: 8 عددنمک و فلفل: به میزان لازمروش تهیه:1. فر را روشن می‌کنیم و دمای آن را 220 درجه سانتی‌گراد یا 425 درجه فارنهایت انتخاب می‌کنیم. سپس خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس پستو می‌زنیم. 2. تن ماهی را روی آن تکه تکه پخش می‌کنیم. 3. گوجه‌های گیلاسی خرد شده و پنیر موزارلا را همراه با زیت



ادامه مقاله از امتحان «پیتزا تن ماهی» پشیمان نخواهید شد



برچسب ها: آشپزی.