صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آموزش پخت انواع پیتزا arrow لاه ماجون، معروف به «پیتزای ترکیه ای»

لاه ماجون، معروف به «پیتزای ترکیه ای»

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع پیتزا- از لاه ماجون، معروف به «پیتزای ترکیه ای» بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

لاه ماجون, معروف به «پیتزای ترکیه ای» لاه ماجون,پیتزای ترکیه ای

آکاایران به نقل از برترین ها : "لاه ماجون"، مخفف کلمه "لحم عجین"، به معنای "گوشت و خمیر" است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:· 5 فنجان آرد· یک و نیم فنجان شیر (یا آب)· یک چهارم فنجان روغن نباتی· 3 قاشق چایخوری نمک· 1 قاشق چایخوری شکر·



ادامه مقاله لاه ماجون، معروف به «پیتزای ترکیه ای»



برچسب ها: معروف به «پیتزای ترکیه ای» لاه ماجون. پیتزای ترکیه ای. آشپزی. . .