صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آموزش پخت انواع پیتزا arrow پیتزا بروشتا - آشپزی آکا

پیتزا بروشتا - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع پیتزا- از پیتزا بروشتا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پیتزا,بروشتا ,پیتزا ایتالیایی

پیتزا بروشتا در اصل سس سبز رنگ ایتالیایی است که از برگ ریحان تهیه می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سس در اینجا ریحان، روغن زیتون، سیر تازه... بروشتا (Bruschetta) در حقیقت به نان تست ایتالیایی گفته می شود که به سیر و روغن زیتون آغشته شده باشد.مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا گوجه رسیده=5 عدد خرد شدهنان فرانسوی= یک عددپستو ریحان= 2 قاشق غذاخوریپنیر موتزارلا رنده شده= 300 گرمروغن زیتون= مقداریطرز تهیه:پستو (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ایتالیایی است که از برگ ریحان تهیه می شود. مو



ادامه مقاله پیتزا بروشتا



برچسب ها: بروشتا. پیتزا ایتالیایی.