تزیین آشها و سوپ ها -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت سفره آرایی و میوه آرایی- از تزیین آشها و سوپ ها بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آش-سوپ,دستور پخت انواع سوپ,سوپ سبزيجات طرز تهیه سوپ های مختلف

تزیین آشها و سوپ ها سفره آرایی و میوه آرایی - تزیین غذا - تزیین آش و سوپ1– مدل جناغی : آش را داخل یک ظرف بیضی شکل می ریزیم . برای تزیین روی  آش با کشک مدل جناغی می دهیم و ما بین کشک ها ، نعناع داغ می ریزیم . سپس زعفران و سیر داغ می ریزیم. 2– آش را داخل ظرفی می ریزیم ، کشک را روی آن ریخته و یک شاخه شوید به عنوان تزیین روی آن قرار می دهیم و اطراف آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم. 3– گل چهار پر: در یک ظرف پیرکس آش می ریزیم و با مقداری نعناع داغ، سیر داغ و حبوبات پخته شده اطراف آنرا تزیین



ادامه مقاله تزیین آشها و سوپ ها



برچسب ها: دستور پخت انواع سوپ. سوپ سبزيجات طرز تهیه سوپ های مختلف. سوپ گوجه فرنگی. آشپزي آكا. طرز تهیه سوپ جو.