صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ساندویچ arrow همبرگر قارچ و گوشت - آشپزی آکا

همبرگر قارچ و گوشت - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ساندویچ- از همبرگر قارچ و گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

همبرگر قارچ,همبرگر,پخت همبرگر

آشپزی - انواع ساندویچ - همبرگر قارچ و گوشتمغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً کشیده شود. سپس...همبرگر قارچ و گوشت● مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪ قارچ ۲۵۰ گرم▪ گوشت ۳۵۰ گرم▪ پیاز رنده شده یکعدد▪ مغز نان سفید یکعدد▪ شیر نصف لیوان▪ سیر ۱حبه▪نمک و ادویه به میزان لازم▪ روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار کافی● طرز تهیه:مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصور



ادامه مقاله همبرگر قارچ و گوشت



برچسب ها: همبرگر. پخت همبرگر.