صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ساندویچ arrow ساندویچ گوشت و جگر -

ساندویچ گوشت و جگر -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ساندویچ- از ساندویچ گوشت و جگر بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ساندویچ,گوشت,جگر

ساندویچ گوشت و جگرگوشت را باید دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز و یکدست و نرم شود. سپس جگرمرغ را هم چرخ کرده و آن را به خوبی چنگ بزنید.پیازچه خرد شده را باجعفری، زنجبیل و...● مواد لازم برای آشپزی آکا ▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ▪ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده▪ یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده▪ یک قاشق مرباخوری جعفری خرد شده▪ نصف قاشق مرباخوری پودر زنجبیل▪ نصف قاشق مرباخوری زردچوبه▪ یک قاشق مرباخوری نمک▪ ۱۰ عدد کالباس گوشت▪ نان تست● طرز تهیهگوشت را باید دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز و یکدست و نرم شود. سپس جگ



ادامه مقاله ساندویچ گوشت و جگر



برچسب ها: گوشت. جگر.