ساندویچ مغز -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ساندویچ- از ساندویچ مغز بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ساندویچ,مغز,طرزتهيه

ساندویچ مغزپوست و رگ وریشه مغز را در آب سرد می‌گیریم و می‌شوئیم، بعد مغز پاک شدهرا با یک لیوان آب و چند شاخه جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل درظرفی می‌ریزیم...مواد لازم برای آشپزی آکا نان سفید  :  ۲ عددمغز  :  ۳ عددجعفری ساطوری شده  :   قدریآب لیموترش  :  ۳ قاشق سوپخوریفلفل  :   قدرینمک  :   قدریطرزتهیهپوست و رگ وریشه مغز را در آب سرد می‌گیریم و می‌شوئیم، بعد مغز پاک شده را با یک لیوان آب و چند شاخه جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل در ظرفی می‌ریزیم و ظرف را روی آتش می‌گ



ادامه مقاله ساندویچ مغز



برچسب ها: مغز. طرزتهيه.