ساندویچ سرخ شده -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ساندویچ- از ساندویچ سرخ شده بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ساندویچ سرخ شده - انواع ماکارونی ، ساندویچ و پیتزا - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای خمیر ساندویچ:آرد=2 لیوانتخم مرغ=1 عددشیرخشک=2 قاشق غذاخوریبیکینگ پودر=3/1 قاشق غذاخوریخمیرمایه=1 قاشق چایخوریروغن=2 قاشق غذاخورینمک=کمیآب=2/1 لیوانطرز تهیه:1. ابتدا تمام مواد خشک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.2. تخم مرغ را بزنید و به مواد اضافه کنید سپس روغن را به آن اضافه کنید.3. آب را کم کم به مواد اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا زمانیکه خمیر صاف و یکدسی حاصل شود.4. ظرف سرداری را با روغن کمی چرب کرده خمیر را در ظرف گذاشته بگذارید به مدت 2 ساعت در جای گرمی بماند



ادامه مقاله ساندویچ سرخ شده



برچسب ها: ساندویچ سرخ شده. انواع ساندویچ.