صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع سس arrow نکاتی در مورد تهیه سس های مختلف - آشپزی آکا

نکاتی در مورد تهیه سس های مختلف - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع سس- از نکاتی در مورد تهیه سس های مختلف بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

نکات مهم برای تهیه سس,تهیه سس

نکاتی در مورد تهیه سس های مختلفماست را به هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. سیر را با رنده ریز رنده کرده، همراه با سبزی ، نمک و فلفل به ماست اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم... ● تهیه چند نوع سُسسس برای تکمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت کامل به کار برد. در صورتی که برای غلظت سس از آرد و کره استفاده می کنید ، سعی شود از آب گوشت گرم و یا شیر داغ استفاد شود، تا سس گره گره نشود. در این صورت باید آن را از صافی رد کنید



ادامه مقاله نکاتی در مورد تهیه سس های مختلف



برچسب ها: تهیه سس.