صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع سس arrow سس اسپانیایی Espagnole -

سس اسپانیایی Espagnole -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع سس- از سس اسپانیایی Espagnole بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اسپانیایی,غذاهای اسپانیایی,سسها

سس اسپانیولی Espagnoleاز آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .طرز تهیه : کره : ۵۰ گرمآرد سفید : ۱ قاشق سوپخوریآب گوشت : ۱۰۰۰ گرمکرفس خرد شده : ۲ قاشق سوپخوریهویج : ۲ قاشق سوپخوریپیاز : ۲ قاشق سوپخوریطرز تهیه :آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوه‌ای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید



ادامه مقاله سس اسپانیایی Espagnole



برچسب ها: غذاهای اسپانیایی. سسها.