صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع سس arrow سس سفید و قرمز - آشپزی آکا

سس سفید و قرمز - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع سس- از سس سفید و قرمز بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سس,سس سفید,سس قرمز

سس سفید و قرمز ماست را به هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود، سیر را با رنده ریز رنده کرده، همراه با سبزی، نمک و فلفل به ماست اضافه و خوب مخلوط می کنیم. از این سس برای... ● نکاتی در مورد تهیه سس های مختلفسس برای تکمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت کامل به کار برد. در صورتی که برای غلظت سس از آرد و کره استفاده می کنید، سعی شود از آب گوشت گرم و یا شیر داغ استفاده شود، تا سس گره گره نشود. در این صورت باید آن را از صافی رد



ادامه مقاله سس سفید و قرمز



برچسب ها: سس سفید. سس قرمز.