ترشی آلبالو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- از ترشی آلبالو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ترشی آلبالو,ترشی میوه

طرز تهیه ترشی آلبالویکی از انواع ترشی است که در آشپزی ایرانی بسیار مرسوم است.کار درست کردن آن را معمولاً با تمیز کردن آلبالوها, ریختن آن ها در صافی و خواباندن چند ساعته در نمک انجام می دهند و سپس آلبالوها را در ظرف دهان گشادی می ریزند و از سرکه پر می‌کنندمواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا : آلبالو :‌ یک کیلوگرم نمک وسرکه :‌ به اندازه کافی طرز تهیه :آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریز



ادامه مقاله ترشی آلبالو



برچسب ها: ترشی میوه.