صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ترشی arrow ترشی بادمجان شکم پر تصویری

ترشی بادمجان شکم پر تصویری

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- از ترشی بادمجان شکم پر تصویری بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ترشی بادمجان شکم پر,ترشی بادمجان ,بادمجان

هر دو لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر می کنیم و در آن را بسته برای مدت یک ماه در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی آماده استفاده شود. مواد لازم برای تهیه ترشی بادنجان شکم پر بادمجان   یک کیلو گرم  ترشی لیته مخلوط   یک کاسه ماست خوری  نمک   یک قاشق غذاخوری  سرکه   دو لیوان  با این مقدار مواد لازم حدود پنج عدد از ”‌ترشی بادنجان شکم پر“ خواهیم داشت. حدود دو لیوان سر



ادامه مقاله ترشی بادمجان شکم پر تصویری



برچسب ها: ترشی بادمجان. بادمجان. شکم پر.