صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ترشی arrow ترشی چغاله بادام - آشپزی آکا

ترشی چغاله بادام - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- از ترشی چغاله بادام بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

چغاله,چغاله بادام,ترشی میوه

 در ابتدا باید پرزهای چغاله بادام را جدا کنیم ( البته اگر از چغاله بادام های آماده در بازار استفاده کنیم، نیازی به این کار نیست). روش جدا کردن پرزهای چغاله بادام ها به این صورت است که ...  مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا چغاله بادام  نیم کیلو سیر  4-3 حبه موسیر  نصف فنجان نعنا خشک  1 قاشق غذاخوری سرکه  به میزان لازمطرز تهیه :در ابتدا باید پرزهای چغاله بادام را جدا کنیم ( البته اگر از چغاله بادام های آماده در بازار استفاده کنیم، نیازی به این کار نیست). روش جدا کردن



ادامه مقاله ترشی چغاله بادام



برچسب ها: چغاله بادام. ترشی میوه. بادام. انواع ترشی. آشپزی آکا.