صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع ترشی arrow ترشی لیته بادمجان کبابی -

ترشی لیته بادمجان کبابی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع ترشی- از ترشی لیته بادمجان کبابی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ترشی بادمجان,ترشی لیته,لیته

ترشی لیته بادمجان کبابیبادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی) سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم...مواد لازم برای آشپزی آکا ▪ بادمجان درشت ده عدد▪ نصف گل‌کلم متوسط▪ هویج سه عدد بزرگ▪ سیر بیست حبه▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیه :بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی) سپ



ادامه مقاله ترشی لیته بادمجان کبابی



برچسب ها: ترشی لیته. لیته. بادمجان کبابی. بادمجان.