صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی arrow آشنایی با روش تهیه 4 مدل بورانی و 7 راز خوشمزگی آن

آشنایی با روش تهیه 4 مدل بورانی و 7 راز خوشمزگی آن

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از آشنایی با روش تهیه 4 مدل بورانی و 7 راز خوشمزگی آن بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

بورانی, اسفناج, کدوحلوایی

بورانی در گروه پیش‌غذاها جای می‌گیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و به خصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده می‌شود.داشتن تنوع غذایی و مصرف به اندازه سبزی‌ها از جمله توصیه‌های اکید متخصصان تغذیه است که این روزها به خصوص در آلودگی هوا بیش از هر زمان دیگری توصیه می‌شود اما افراد بسیاری طعم سبزی‌ها را دوست ندارند و نمی‌توانند آن‌ها را به هر دلیلی خام بخورند. یکی از راه‌های مصرف سبزی بیشتر، تهیه بورانی است آن هم در رنگ‌های مختلف. در واقع بورانی مخلوط سبزی‌های پخ



ادامه مقاله آشنایی با روش تهیه 4 مدل بورانی و 7 راز خوشمزگی آن



برچسب ها: اسفناج. کدوحلوایی. لبو. بادمجان. پیش غذا.