صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی arrow آشنایی با روش تهیه پاته اسفناج و سیب‌زمینی

آشنایی با روش تهیه پاته اسفناج و سیب‌زمینی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از آشنایی با روش تهیه پاته اسفناج و سیب‌زمینی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پاته, پاته اسفناج و سیب‌زمینی, آشپزی

سیب‌زمینی‌ها را با آب و نمک می‌پزیم، پس از پخت پوست آن‌ها را گرفته و رنده ریز می‌کنیم.مواد اولیه  سیب‌زمینی   سه عدد    تخم‌مرغ   دو عدد    پیاز سرخ‌شده    یک عدد    کره    50 گرم    اسفناج   500 گرم    پنیر گودا رنده شده    100 گرم    



ادامه مقاله آشنایی با روش تهیه پاته اسفناج و سیب‌زمینی



برچسب ها: پاته اسفناج و سیب‌زمینی. آشپزی. غذای خوشمزه. طرز تهیه.