صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی arrow غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد -

غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

نان برکو,کلک سوزتلیت پیاز,کهگیلویه و بویراحمد

غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد  غذاهای سنتی کهگیلویه و بویراحمد غذاهای ساده‌ای هستند که سال‌ها در نواحی مختلف، بخصوص توسط عشایر استفاده می‌شده و با توجه به کمبود مواد غذایی به‌سادگی در هر شرایط قابل تهیه‌اند.  ● «کله ‌جوشک یا کلک سوز»  این غذا، نوعی غذای ساده است که از دوغ درست می‌شود. ابتدا پیاز و پونه را در روغن تفت می‌دهند و پس از این‌که پیاز قرمز رنگ شد، دوغ را به آن اضافه می‌کنند. معمولا به تعداد هر نفر یک لیتر دوغ استفاده می‌شود. سپس کمی ادویه به آن اضافه می‌کنند و می‌جوشانند. زمانی



ادامه مقاله غذاهای محلی کهگیلویه و بویراحمد



برچسب ها: کلک سوزتلیت پیاز. کهگیلویه و بویراحمد. شله ماسی یا شله دووی. آش کارده. غذاهای محلی.