کشک و بادمجان سنتی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از کشک و بادمجان سنتی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کشک,کشک بادمجان,بادمجان

کشک و بادمجان سنتیابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا بادمجان =6 عددپیاز =4 عددنعنا داغ =2 قاشق غذا خوریمغز گردو =نصف لیوانکشک =یک لیوانطرز تهیه :ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود .نعنا را در باقیمانده روغن پ



ادامه مقاله کشک و بادمجان سنتی



برچسب ها: کشک بادمجان. بادمجان. بادنجان.