پنکیک اسفناج با سس مخصوص

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از پنکیک اسفناج با سس مخصوص بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پنکیک ,اسفناج, سس مخصوص

  مواد لازم: برگ اسفناج تازه/50 گرمآرد/50 گرمزرده ی تخم مرغ/1 عددنمک و فلفل/ در صورت تمایلشیر/ 300 میلی لیترکره یا مارگارین/ 1 قاشق غذاخوری(15 میلی گرم)آرد/ 1 قاشق غذاخوریپنیر گودا یا چدار رنده شده/ 24 گرم(یک چهارم فنجان)ژامبون مرغ یا گوشت خرد شده/ 40 گرمقارچ دگمه ای/ 40 گرمروغن/ به میزان لازمطرز تهیه : برگ های اسفناج را در تابه ای ریخته ، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس در تابه را گذاشته و بگذارید تا به آرامی به مدت 2 تا 3 دقیقه یا کمی بیشتر بپزد. گاهی آن ها را هم بزنید



ادامه مقاله پنکیک اسفناج با سس مخصوص



برچسب ها: اسفناج. سس مخصوص.