تاس کباب گیلانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از تاس کباب گیلانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

تاس کباب,تاس کباب,گیلانی

تاس کباب گیلانی پیاز را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم، سپس گوشت را قطعه قطعه کرده، با کمی روغن تفت می دهیم و یک لایه روی پیاز می چینیم...● مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا  ▪ گوشت: یک کیلو؛  ▪ گوجه: نیم کیلو؛  ▪ پیاز: ۴ عدد؛  ▪ سماق: یک قاشق سوپ خوری؛  ▪ لیمو عمانی: ۵ عدد؛  ▪ فلفل سیاه و نمک: مقداری؛  ▪ سیب زمینی: نیم کیلو؛  ▪ روغن: به مقدار لازم. ● طرز تهیه:  پیاز را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم، سپس گوشت را قطعه قطعه کرده، با کمی روغن تفت می دهیم و یک لایه روی پیاز می چینیم و



ادامه مقاله تاس کباب گیلانی



برچسب ها: تاس کباب. گیلانی. غذای گیلانی. غذای سنتی.