تاس‌کباب یک غذای اصیل ایرانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از تاس‌کباب یک غذای اصیل ایرانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

تاس کباب ,تاس کباب بدون آب ,غذای سنتی ایرانی

تاس‌کباب یک غذای اصیل ایرانیابتدا گوشت را پاک کرده و به صورت ورقه‌های باریک ۴×۲سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌کنده و حلقه‌حلقه کنید. این کار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید..... تاس کباب یکی از خوراک‌های خوشمزه گوشتی قدیمی است که آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می‌کنند.خانم‌های کدبانوی خانه نیز طی این سال‌ها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه کرده‌اند که در میان آنها به، این غذا را به یک غذای پاییزی تبدیل کرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین



ادامه مقاله تاس‌کباب یک غذای اصیل ایرانی



برچسب ها: تاس کباب بدون آب. غذای سنتی ایرانی.