طرز تهیه بادمجان با دانه انار

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از طرز تهیه بادمجان با دانه انار بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه بادمجان با انار, پخت بادمجان با انار, مواد لازم برای تهیه بادمجان با انار

مواد لازم : بادمجان 4 عدد متوسط شکر  دو قاشق غذاخوری انار ترش یک پیمانه  پیاز متوسط دو تا سه عدد روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازمآب 4/1 پیمانهگردو نگینی خرد شده نصف پیمانهطرز تهیه :ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.سپس گردو نگینی شده را به هم



ادامه مقاله طرز تهیه بادمجان با دانه انار



برچسب ها: پخت بادمجان با انار. مواد لازم برای تهیه بادمجان با انار. پخت غذا با انار. پخت بادمجان به سبک جدید. آموزش آشپزی.