طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

حلیم بادمجان,حلیم,اصفهانی

حلیم بادمجان اصفهانیبعضیها حلیم بادمجان را با عدس یا لوبیا سفید درست میکنند اما رنگ حلیم بادمجان با عدس تیره میشود و با لوبیا هم طعم چندان خوبی نخواهد داشت اما با برنج هم خوشمزه تر است هم رنگ خوبی دارد... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا برنج              2 پیمانهگوشت سردست یا گردن     500 گرمکشک      500 گرمپیاز سرخ شده            1 پیمانهسیر رنده شده          2 حبهبادمجان سرخ شده        2 کیلو نعناع داغ      یک چهارم پیمانهنمک، فلفل، ادویه جات و آب زعفران  به میزان لازم



ادامه مقاله طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی



برچسب ها: حلیم. اصفهانی. بادمجان. خوراک بادمجان. حلیم.