صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی arrow طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی -

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی- از طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

میرزا قاسمی,کشک بادمجان,گیلانی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانیابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود...مواد لازم برای آشپزی آکا (برای 4 نفر) :بادمجان متوسط : 6 عدد ( کباب شده ) (یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود) گوجه متوسط : 3 عدد سیر : 1 بوته متوسط ت



ادامه مقاله طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی



برچسب ها: کشک بادمجان. گیلانی.