اجاقتان روشن

RTF PDF چاپ ایمیل
شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش خانه داری ، نکات خانه داری مفید قسمت نکات خانه داری مفید- از اجاقتان روشن بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اجاقتان روشن

اجاقتان روشناجاقتان روشناجاق‌ها یا فرهای معمولی اساساً کم بازده هستند، به این دلیل که به منظور حرارت‌دهی به غذا، باید ابتدا حجم زیادی آهن و هوا را گرم کنند.آزمایش‌ها نشان می‌دهد که فقط حدود ۶ درصد از خروجی انرژی یک اجاق معمولی به طور کامل جذب غذا می‌شود.هنگامی که تصمیم دارید از اجاق استفاده کنید، بهترین راه برای صرفه‌جویی در انرژی این است که فقط هنگامی که ظروف یا مقدار غذای لازم زیاد باشد، از آن استفاده کنید و تا آنجا که ممکن است، یک وسیله کوچک‌تر (مانند یک اجاق برقی یا مایکروویو) را انتخاب



ادامه مقاله اجاقتان روشن



برچسب ها: غذا باید ابتدا حجم زیادی آهن و هوا. غذا. غذا باید ابتدا حجم. غذا. هستند.