تاریخچه نان سنگک

RTF PDF چاپ ایمیل
شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش مقالات مفید قسمت مقالات اطلاعات عمومی و گوناگون- از تاریخچه نان سنگک بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سنگک,نانها,نان سنگک

روش پخت نان سنگک در نانوایی های سنگکیبر حسب بررسی های معمول و گزارشات انستیتو تغذیه ایران نان سنگک بیشتر از نان های دیگر مورد پسند و مصرف ایرانیان می باشد. شکل ظاهری: نانی است تقریبا مثلثی شکل به ضخامت تقریبی 5 الی 10 میلی متر و طول 70 الی 75 سانتی متر و عریض ترین (پهن ترین) قسمت نان حدود 30 سانتی متر می باشد.مواد لازم برای تهیه نان سنگک: آرد، نمک،خمیر ترش یا خمیر از روز قبل مانده و آب به اندازه کافی نوع آرد: مخلوطی از دو نوع آرد نرم و سبوس گرفته (آرد کامل که در گذشته بوسیله آسیابهای آ



ادامه مقاله تاریخچه نان سنگک



برچسب ها: نان. سنگک. آکاایران. مصرف. روش.